skip to Main Content

Het is Zover!

Het is zover! www.Camera-Point.nl is een feit en dat presenteren wij met trots na maanden hard werken aan onze webshop.

Wij zijn Chantal & Daniël en dit is ons verhaal.

Camera-Point is ontstaan in 2021 vanuit de passie en liefde voor fotografie. Daniël werkt inmiddels een aantal jaar als fotograaf en Chantal heeft vanuit haar vorige bedrijf (schoonheidssalon) ervaring en kennis met sociale media. Chantal vind het dan ook erg leuk om volledig haar creativiteit kwijt te kunnen in het maken van content en er voor te zorgen dat de juiste mensen op onze sociale media en website terecht komen. Samen combineren we onze krachten zodat jij jouw nieuwe lens, camera of tas bij ons vind. Terug naar 2021. Daniël investeerde veel in zijn eigen apparatuur en verkocht zijn oude apparatuur tweedehands. Chantal kocht haar eerste camera en lenzen leerde snel, en was al gauw op zoek naar wat nieuws. Dit handelen in tweedehands camera spullen voelde zo natuurlijk dat wij daar mee door zijn gegaan. Wij beleefde daar zoveel plezier aan dat we dit zijn blijven doen. Het ging ook als vanzelf dat mensen naar ons toe kwamen met inruil van hun oude apparatuur. Met de kennis en kunde van Daniël helpt hij andere die net starten of de hobby al wat serieuzer nemen. Daar heeft hij plezier in. Net als in het reinigen en testen van de door hem gekochte spullen. Daniël was jong toen hij begon met fotografie en heeft daarom verschillende prijsklassen van lenzen en camera’s gebruikt wat hem veel kennis heeft opgeleverd over de apparatuur. Daarnaast vanuit zijn werk als reportage fotograaf heeft hij in verschillende omstandigheden leren fotograferen waardoor hij weet hoe je de apparatuur het beste kunt gebruiken in welke situatie. Daardoor heeft hij ook geleerd dat apparatuur wel tegen een stootje kan en heeft hij mede doordat hij zelf de apparatuur uitvoerig controleert vertrouwen in wat hij verkoopt en kunnen wij jou zo voorzien van garantie. Geen tweedehands camera’s en/of lenzen meer waar je maar net moet zien wat je aantreft en stuit je op gebreken dan is dat jammer van je geld. Nee, die zorg ontnemen wij je graag.

Bij Camera-Point houden we het graag persoonlijk. Stuur ons eens een vraag voor advies en wij helpen je daar graag mee verder zonder dat we meteen de halve winkel aan je proberen te verkopen. Wat jij nodig hebt telt, niet wat wij aan je zouden willen verkopen. Snelle verzending van jouw nieuwe lens, camera of tas is een ander streven van ons zodat jij zo snel mogelijk kunt gaan doen wat je leuk vind. Fotograferen, net als wij. Kom je de apparatuur eerst zelf liever even testen en bekijken? Geen probleem. Dan maken we een afspraak en drinken we een kop koffie of thee.

Dit klinkt allemaal heel erg mooi en dat is het voor ons ook. Wij geloven hier in en willen niets liever dan mensen enthousiasmeren voor fotografie en helpen bij het maken van mooie foto’s. Wij hopen jou zo een beetje een beeld te hebben kunnen geven over wie er achter camera-point zit. Heb je nu nog vragen neem dan contact met ons op!

Hartelijke groet,

Chantal & Daniël
Camera-Point

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
De waardering van www.camera-point.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 231 reviews.